Neko će smatrati da vas ljubavna magija ne može učiniti sretnim. Naime, ljubav koju je stvorio profesionalni magičar je jaka kao prirodna, može biti još jača i trajati duže, a ljubavnici ređe tj nikada neće varati jedni druge. Njihova osećanja ne mogu biti uzdrmana svakodnevnim problemima, privremenim nesporazumima, finansijskim problemima, rođenjem dece i tako dalje.

Na kome se izvodi ljubavna magija?

Nije bitno na kome se pravi ljubavna magija: muškarac ili žena, udovica ili stari neženja, mlađa ili starija osoba. Niko ne može biti imun na moćnu ljubavnu čaroliju… U mojim ritualima stupam u kontakt sa Višim Silama i njihovim predstavnicima, i nikada ne kršim zakone karme. Za razliku od drugih magičara koji koriste moćnu ljubavnu magiju kako bi ljude pretvorili u ovisnike koji trebaju biti s određenom osobom, a da čak i ne vole ovu osobu, nikada ne teram ljude da budu s nekim s kim ne žele da budu, pretvarajući ih u “zombije” .

ljubavna magija se koristi u dva slučaja:

1. Da biste vratili vezu (kada vas je osoba koju volite napustila, ostavljajući bol i prazninu u vašoj duši; vaša porodica je uništena; vaš odnos pokazao je znakove raskida i vi ste se razdvojili; kada treba da vratite voljenu osobu; kada samo trebate oživeti nekada jaka osjećanja).
2. Pomoći ako je ljubav neuzvraćena (kada se zaljubite u osobu koja ne oseća isto o vama, niti vas primećuje; vaša osećanja su neuzvraćena; radujete se što ćete ponovno videti svoju voljenu osobu i učinite sve kako bi on ili ona obratili pažnju na vas, ali svi vaši napori su uzaludni).

Pocetna strana

Категорије: Ljubavna Magija

0 коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!