Danas u modernom svijetu svi zele dokazati da je astrologija netacna, ali u stvari svi se tajno pridrzavaju savjeta astrologa. Astrologija u magiji se ponajmanje koristi za proicanje sudbine, a vecim dijelom za odredjivanja vremena koje je pogodno za odredjeni posao, posebnu ulogu ima solarna astrologija i mjesec kao pojedinacno nebesko tijelo.

Tradicionalna astrologija priznaje 7 planeta i dva mjeseceva cvora, i arapske tacke igraju dosta vaznu ulogu u magijskoj astrologiji, uglavnom tacka duha i fortuna, koje se koriste u elekcijama za ljubavnu magiju.

Ni jedan mag nece i ne smije niti moze zanemariti astrologiju pri radovima za pravljenje ili skidanje magije bilo koje vrste. Nasi preci su imali jako precizno vidjenje ovakvih stvari, pa cak su i anticki filozofi mnogo knjiga napisali o ovoj temi. U staroj indiji prije nekoliko vijekova, se upisivalo tacno vrijeme rodjenja, tj sat i minut, dok kod nas to jos uvijek nije praksa medicine. Tacno vrijeme rodjenja je jako bitno da svaka osoba zna a reci cu vam i zasto…. Veoma cesto mnoge osobe su mi se javljale i govorile da imaju problem sa nekakvim oblikom crne magije, nekada su bile u pravu a cesto su njihove nevolje za koje su mislilie da su im nanijete magijom, ustvari bile dio njihove natalne karte, sudbinske, tj njihovog polja KARME, i dolazile su tacno u vrijeme kada je to naznaceno dashama i poddashama u natalnoj karti. U ovakvim slucajevima lijek postoji naravno ukoliko je ta karma na nizem nivou, tj slabijeg intenziteta, onda se osobi preporucuju najprostiji magijski ili polumagijski lijekovi koje bi indijci nazvali ,, upaje i jagije ,, Ukoliko je karma jaceg intenziteta, tada se mora napraviti jaka magijska zastita koja ce anulirati pritisak planete koja osobi donosi nevolje, tj uticaj te planete se moze preokrenuti u pozitivan, i to je na svoj nacin veoma jak nacin lijecenja karme kao jednog vida nevolja koje nas nalaze.

Lijecenje crne magije bilo koje vrste je slicno lijecenju karme, jer svaka crna magija pa cak i ona najprostija izvedena bajanjem, podlijeze vremenu izvodjenja, biljkama i materijalima koji su neminovno povezani sa planetama i svakako elementima ( iako to babe vracare vjerovatno vecinom i nikada nijesu znale jer su to naslijedile od starijih mudrijih generacija ). jer nikada pa cak ni u slucaju karme, venera i venericne stvari nijesu mogle koristiti za razdvajanje partnera npr.

Категорије: Ljubavna Magija

0 коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!