Bacanje ljubavnih čini je stara nauka koja je oduvek imala uticaj na živote ljudi. Ljubav je najveća pokretačka snaga koju niko ne može ignorisati. Međutim to je ista sila koja nas pogađa nakon raskida sa partnerom. Magija je oduvek imala veliki uticaj u minimiziranju loših efekata gubljenja vašeg partnera.

Ljubavne čini

Ljubavne čini koje deluju imaju visoku vrednost za osobe koje su izgubile svog partnera. Takve Čini se rade da izleče nesuglasice i spoje rastavljene parove. Magija može stvoriti sile između dvoje ljudi kakve se u prirodi ne mogu naći same po sebi, zbog svoje snage.

Naravno svako razume upotrebu magije na drugačiji način, jer energije magije su uvek korisne zavisno od cilja izvođača, što ponekad može dovesti do neželjenih rezultata. Ovo je veoma često kod neiskusnih magičara, jer neiskustvo izaziva da se ponekad čini vrate kao bumerang. Ali sa svojim iskustvom znam kako i kada da izvedem čini bez ikakvih loših posedica.

Ljubavna magija vam može pomoći:

1. Zaljubljeni u nekoga ko vas ne voli jer misli da ste dosadni, ili niste dovoljno lepi ili seksi. Ili – niste dovoljno zgodni ako ste muškarac.
2. Ne možete biti zajedno zbog starosnih, društvenih ili religijskih razlika. Srećom, ovo se može popraviti.
3. Osoba u koju ste zaljubljeni ne želi da bude s vama jer roditelji joj ne odobravaju. Postoje ljubavne čarolije koje mogu da promene stavove vaših roditelja ili roditelja vašeg voljenog.
4. Postoje ljubavne čarolije usmerene na vas, a ne na vašeg voljenog. Takvi rituali čine da izgledate lepše, mlađe i samopouzdanije.
5. Postoje ljubavne čarolije koje mogu pojačati vašu seksualnu privlačnost, nakon čega ćete isijavati seksualnu energiju.
6. Postoje ljubavne čarolije dizajnirane da poprave odnose koji su prošli kroz neveru, argumente, pa čak i razvod.
7. Čarolije koje vas mogu ponovo ujediniti sa vašim bivšim koji je raskinuo s vama jer on / ona više ne može biti u dugoj vezi s vama. Za mene nije važno koliko je daleko vaš dragi i kada je zadnji put razmišljao o vama.
8. Postoje ljubavne čarolije koje mogu pretvoriti mržnju u ljubav ili učiniti da supružnici prestanu biti ljubomorni. Neke ljubavne čarolije mogu prekinuti ljubavnu aferu vašeg supružnika i osigurati da on / ona voli samo vas.
9. Postoje ljubavne čarolije osmišljene da očevi ponovo vole svoju decu, ili da zaustave porodične svađe.

Pocetna strana

Категорије: Ljubavna Magija

0 коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!